Ansambel Münt tähistab juubelit tantsupeoga

Autor: Rahel Lepp • 1. november 2023
Ainult tellijale
Jaga lugu
Noore ansambli esimese ametliku pildistamise puhul kutsuti fotograaf Kunda klubisse. "Keerasime klaveri teisipidi, kasepaku peale panin paar õlleklaasi ja kõrvale tulekustuti," meenutas Olev Mäe naerdes.
Autor: Erakogu

Ansambel Münt tähistab sel reedel juubelit tantsupeoga Kunda klubis – samadel lavalaudadel, kus noored mehed 1983. aastal alustasid.

Münt siitkandi rahvale tutvustamist ei vaja. Küllap tuleb aga paljudele, kes Mündi muusika saatel jalga keerutanud, üllatuseks, et ansambel on tegutsenud juba 40 aastat. Toredaid meenutusi jagas ansambli ninamees Olev Mäe (62).

„Kui 1983. aastal lõpetasin pedagoogilise instituudi, lasin end Kundasse tööle suunata,“ meenutas Mäe. Selleks oli mitu põhjust – koolis oli vaja õpetajat, klubis oli võimalik kohe ansambel käima lükata ja klubijuhataja toel ootas ees korter uues majas.

Bändi algse kooseisu moodustasid Olev Mäe, Väino Randver, Leonid Subbotin ja Argo Toomel. Hiljem liitusid Aimar Ivask, Andrus Kullassepp, Raul Ots ja Priit Tähtvere. Koostööd on tehtud veel Peeter Mõtuse ja Peep Pihlakuga.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!