Laual on uued maksuideed

Autor: Stiine Reintam • 14. veebruar 2024
Ainult tellijale
Jaga lugu
Rahandusminister Mart Võrklaeva sõnul on laual mitu varianti, kuidas OÜtamist piirata, kuid ühegi kokkuleppeni pole veel jõutud.
Autor: Andras Kralla

Tuleva aasta eelarveaugu katmiseks kavatseb rahandusminister Mart Võrklaev piirata OÜtamist – koalitsioonipartneritele on aruteluks toodud ideed ja lahendused maksu- ja reeglimuudatustest kuni piirmäärade tõstmiseni.

„Me ei saa tekitada ebavõrdset olukorda, kus ühed vastutustundlikult panustavad ja teised leiavad viisi seda mitte teha,“ tõdes rahandusminister.

Kuigi konkreetset tegevusplaani veel OÜtamise piiramiseks pole ning arutelud alles algasid, siis mõned ideed on rahandusministeerium juba lauale pannud.

Võrklaev tõi välja, et ministeerium võib muuta ettevõtjate maksustamisi: äriühingu omanikele antud ebaseaduslike laenude maksustamine ning teatud juhtudel dividendidele osalise sotsiaalmaksu kehtestamine.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!