Lääne-Virumaa ettevõtete palgavõrdlus. Vaata, kuidas muutus töötasu ja töötajate arv

Autor: Aivar Hundimägi • 6. märts 2024
Ainult tellijale
Jaga lugu
Meelis Einsteini juhitud Kunda tsemenditööstuses püsis mullu töötajate arv stabiilne ning nende keskmine kuutasu kerkis aastaga ligi 400 eurot.
Autor: Sten Semjonov

Eelmisel aastal toimunud koondamised kergitasid paljudes ettevõtetes keskmise palga numbrit, selgub Lääne-Virumaa Uudiste ja Äripäeva Infopanga korra kvartalis koostatavast maakonna konkurentsiraportist.

Kõige parema ülevaate ettevõtete keskmisest töötajate arvust ja neile makstavast tasust saab mullusest majandusaasta aruandest, mis tuleb ettevõtetel esitada äriregistrile poole aasta jooksul pärast majandusaasta lõppu.

Ettevõtete palgatasemete ja tööjõu muutusest saab aga aimu ka maksuameti kvartaalsest statistikast. Koostasime koos Äripäeva Infopangaga maksuameti andmete alusel Lääne-Virumaal registreeritud või siin tootmisüksusi omavate ettevõtete palgavõrdluse. Erinevalt majandusaasta aruandest ei ole allolevas tabelis olev töötajate arv ja sellest tulenev keskmise brutotasu suurus taandatud täistööajale ehk arvesse läksid ka need töötajad, kes töötavad osalise tööajaga.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!