Saage tuttavaks - sisekujunduse superstaar Kirke Talu

Autor: Kristel Kitsing • 16. märts 2024
Ainult tellijale
Jaga lugu
Kirke Talu oma renoveerimistöid näinud kodus.
Autor: Ander Talu

„Naabrist parema“ telesaate võitja ja „Kodud rahaks“ uue ekraaninäona tuntud Kirke Talu on tõestanud oma pühendumist ja oskusi sisekujunduse valdkonnas nii televisioonis kui ka igapäevaelus.

Seotud lood

Oma ettevõtte meeskonnaga on Kirke (24) võimeline teostama mistahes siseruumi kujundamist ja ehitust nullist kuni duši alla minekuni või köögis sibula praadimiseni, ilma, et kliendil oleks tarvis otsida pärast seinte ülesehitust eraldi plaatija, tisler, torumees, siseviimistleja, kujundaja või mis tahes muu abiline.

Kirke avab ukse oma ettevõtte maailma, jagab hetketrende ning annab praktilisi näpunäiteid, kuidas väikeste muudatustega kodu värskendada ja sellele unikaalsust lisada.

Kas „Naabrist parem“ saates osalemine andis tõuke ettevõtte loomiseks või oli see sisekujundamise pisik juba Sul enne sees? Oled ju hoopski ajakirjandust õppinud …

Eks see naabrisaade andis julgust oma plaanidele rohkem kindlaks jääda. Nägin ära, et mu sisekujunduslikud ideed kannavad vilja. Selles osas see kindlasti oli tõukeks jah. Aga muidu veidi sahtlisse tegutsesime ka enne saadet, oma objektide kallal.

Mis puutub õpingutesse, siis ma võin siinkohal võib-olla üldisemalt öelda, et mulle väga-väga meeldib sisekujundus ja siseviimistlus ning väike fakt, et ma hariduselt ajakirjanduse ja kommunikatsiooni lõpetanud olen, kuid täna sellel alal aktiivselt ei tegutse, ütleb mu meelest mu kohta nii mõndagi. Mulle meeldib sisekujundus ja -viimistlus rohkem. Ühtegi silda ma põletada ei plaani, selles osas on mul munad ikka mitmes korvis. Praegu mängin rohkem värvide kui sõnadega.

Otsustasite “Naabrist parem” saates kõige paremaks osutunud kahest konteinerist ja maagilisest terrassist koosneva suvekodu müüki panna, et oma päris kodu Väike-Maarja vallas üles ehitada. Kas see on juba uhkeid renoveerimistöid näinud?

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!