Mehis Täpp: pakume neljapäeval ühe vägeva lahingu

Autor: Lääne-Virumaa Uudised • 7. aprill 2024
Jaga lugu
Kuna pühapäeval peetud mängu Rakvere võrkpallimeeskond kaotas, siis viimane ja otsustav kohtumine peetakse neljapäeval Tallinnas.
Autor: Grete Veedla/Rakvere võrkpalliklubi

“Meil jäi vaid veidi emotsioonidest ja agressiivsusest puudu,” ütles BMF/Rakvere võrkpalliklubi peatreener Mehis Täpp pärast pühapäeval Tallinna Ülikoolile kaotatud mängu.

"Finaal on huvitav seetõttu, et vastamisi läheb kaks võrdset võistkonda ning kunagi ei tea, kes võidab. Kahjuks läks seekord nii nagu veidi ka karta oli. Meid mõjutas eelmise päeva võidust saadud mõningane rahulolu ja väike pingelangus ning see kajastus ka väljakul. TLÜ tahtis võitu grammikese rohkem ning meie jäime lootma, et küll tuleb,“ kirjutas Täpp klubi sotsiaalmeediakontol.

“Õnneks oli saali tulnud mega palju Rakvere fänne, kes aitasid meil mängus püsida, kuid otsustavad pallivahetused õnnestusid vastastel siiski paremini. Lõpptulemuseks 3-1 allajäämine. Positiivse poolena näen, et saime kõva motivatsioonilaksu ja fännidele veel ühe vägeva lahingu pakkuda,” kommenteeris Täpp.

Pühapäeval kaotas BMF/Rakvere Võrkpalliklubi esiliiga meistrivõistluste teises finaalmängus Tallinna Ülikooli meeskonnale 1:3. Parim selgub neljapäeval peetavas kohtumises, mis toimub samuti Tallinnas.

Tallinna Ülikool võitis esimese geimi 27:25, teises oli parem Rakvere meeskond 25:23. Kolmas geim kuulus kindlalt pealinna meeskonnale 25:17. Neljanda geimi võitis Tallinna meeskond 25:23.

Laupäeval Rakveres toimunud esimese finaalmängu võitis Rakvere võrkpalliklubi 3:1. Kuna finaal mängitakse kahe võiduni, siis selgub Eesti esiliiga parim võrkpallimeeskond neljapäeval Tallinnas.

Põhiturniiri lõpetas Tallinna Ülikooli meeskond esimesena ja Rakvere võrkpalliklubi tuli teiseks. Põhiturniiri kahes omavahelises kohtumises oli aga võidukas Rakvere meeskond

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!