Lahkus vabadusvõitleja Ruuben Lambur

Autor: Lääne-Virumaa Uudised • 16. mai 2024
Jaga lugu
Ruuben Lambur.
Autor: Pamela Maran

„Väga kurvad uudised. Igaviku teele läks paar päeva tagasi oma 99 sünnipäeva tähistanud vabadusvõitleja, endine metsavend, Rakvere valla aukodanik, Lääne-Virumaa kuldse vapimärgi kavaler ja minu hea tuttav ja kamraad Ruuben Lambur,“ kirjutas Sven Hõbemägi.

„Tundsin Sind ligi 15 aastat ja ka viimati kohtusime ja arutasime maailma Eesti asju ca kuu aega tagasi kui tulid minu loodusteemalisele kohtumisele. Olid nagu ikka rõõmus ja positiivne. Puhka rahus hea Ruuben, oli suur au Sind tunda. Sügav kaastunne lähedastele. Eesti eest surmani,“ kirjutas Sven Hõbemägi järelhüüdes.

„“Maailma lõpus on kohvik, kus kunagi kohtume kõik” Ja usu Ruuben, me joome taas kohvi ja arutame erinevate teemade üle ja viskame nalja,“ lausus Hõbemägi.

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!