Osale europarlamendi valimiste ennustusvõistlusel

Autor: Lääne-Virumaa Uudised • 3. juuni 2024
Jaga lugu
Autor: Andras Kralla

Lääne-Virumaa Uudised korraldab oma lugejate seas europarlamendi valimiste ennustusvõistluse.

Vasta küsimustele valimistulemuste kohta ning võid võita auhinna.

Kõige täpsemini ennustaja saab auhinnaks raamatu “Kuidas mölakatega toime tulla”. Sama raamatu loosime välja ka kõigi ennustusvõistlusel osalenute vahel.

Robert Sutton pakub oma raamatus “Kuidas mölakatega toime tulla” abi neile, kes tunnevad, et mõni mölakas neid kimbutab. Meie keskel leidub üllatavalt palju inetu ja kohatu käitumisega inimesi, kes sellega teistele probleeme põhjustavad.

Sellest raamatust võib leida nii äratundmist ja mõistmist kui ka lahendusi. Sutton alustab diagnoosi panemisega: kas ja milline mölakas teile probleeme tekitab ja kui hull asi on? Edasi pakub ta välja läbiproovitud ja tõenduspõhised ning vahel ka üllatavad lahendused: põgenemine, kaitsvad mõtlemisnipid, kokkupuudete vähendamine, relvituks tegemine ja vastuhakkamine.

Mõnikord juhtub, et töötades mölakaga kõrvuti, tabab meid nn mölakluspimedus ja me hakkame pidama olukorda normaalseks. Teinekord püüab mõni inimene enda kõrval tegutseva mölaka laastamistööd teiste jaoks mahendada ega taipagi, et probleemi lahendamise asemel hoopis süvendab seda. Autor juhib tähelepanu ka sellele, et mölaklus on salamisi nakkav, nii et nakatunu ei pruugi ise oma haigust märgatagi. Sutton õpetab ka endasse vaatama ja omaenda sisemise mölakaga toime tulema.

Lõppude lõpuks aitab see ellujäämisõpetus kujundada selged väljavaated ja plaani, mis lasevad säilitada tööelus terve mõistuse ja vältida seda, et mõni jobu saaks meie päevi varjutada.

Kui sa ei ole europarlamendi ennustusvõistlusel kõige täpsem ja ka loosiõnn ei naerata, siis saad raamatu soetada siit.

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!