Vinkymoni, Pätsi ja meisterkoka Juss Lindmäe koostöös toimunud naistepäeva õhtusöök läks nii hästi korda, et juba tehakse järgmisi plaane.

- Pidusööming restoraniks muudetud Pätsi pagarikojas.
- Foto: Päts
“Võttes arvesse, et sellisel moel toimus restoran esimest korda, läks meil väga hästi,” kinnitas Vinkymoni sotsiaalmeediat haldav Liis Lusmägi. “Inimesed ei teadnud, mida oodata, ja ega me ise ka ei teadnud,” naeris Lusmägi, kes ka ise pidusöömaajast osa võttis. “Võisime küll mõelda ja ette kujutada - lähtudes sellest, millise menüü oli meisterkokk Juss Lindmäe koostanud, ja sellest, kui elegantseks oli Pätsis miljöö kujundatud. Kõik õnnestus pareminigi kui lootsime,” kinnitas ta.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
Kevadel avatakse siirupitehas
Lääne-Virumaal üle kümne aasta tegutsenud joogitootja Vinkymon ütleb, et kui ühe toote müük langeb, mõtlevad nad välja mõne uue toote või tegevusliini. Nii ongi kriiside kiuste hoitud nina vee peal.
Väike-Maarja toidutootja VInkymon ja linnulihatooteid valmistav OÜ Kikas lõid käed ning õige pea jõuavad lettidele kaks uut toodet.
Pätsi Sahver suutis keerulises majanduskeskkonnas murda välja maksuprobleemidest, rääkis ettevõtte juht Heiki Hallik.
Vinkymon OÜ omanikku Rando Vinki tabas novembri alguses ebameeldiv üllatus. Napilt paar nädalat peale musta küüslauguga maitsestatud linnulihatoodete turuletulekut jõudis lettidele teinegi analoogne toode. Ettevõtjale ei tee muret mitte konkurents, vaid ebaaus konkurents ja musta küüslaugu maine lörtsimine.
Tänapäeva töömaailmas kohtuvad kontorites sageli erinevad põlvkonnad: beebibuumerid, X-põlvkond, milleeniumilased ja Z-põlvkond. Igaühel neist on oma ootused, tööharjumused ja suhtumine töökeskkonda. Selline mitmekesisus võib tunduda keeruline, kuid pakub ka väärtuslikku võimalust õppida ja kohaneda erinevate lähenemistega.