Vallimägi väärib väga palju enamat

Autor: Andres Pulver • 19. juuni 2023
Ainult tellijale
Jaga lugu
Mulluse Funkfesti publik Vallimäe vabaõhukeskuses.
Autor: Roosi Hallik

Pisut rohkem kui kuu aja pärast möödub kolm aastat suurejoonelise Rakvere Vallimäe vabaõhukeskuse avamisest. Kui selle suve kultuurikalendrit vaadata, siis seal toimuvaid üritusi paraku ei leia, kirjutab ajakirjanik Andres Pulver.

Rakverre on riiklikult tähtsa kultuuriobjektina tulemas pea veerandsada miljonit maksev Arvo Pärdi muusikamaja. Vallimäe vabaõhukeskus, mille ehitamine läks maksma 5,5 miljonit eurot, seisab aga jõude ning sel suvel leiab seal toimumas vaid mõne üksiku ürituse.

Juuni on tulemas Rakvere linna jaanipidu, juulis Eestimaa suvemängude avakontsert-rahvapidu Justamendiga ja kaks Komöödiateatri etendust, augustis Rakvere Summerfest, nublu ja 5miinuse suvetuuri kontsert ning Maarja ja Rannapi kontsert ringlaval. Ja ongi kõik.

Kas nagu vähe ei ole 5,5 miljoni eest? Pidi ju Vallimäe vabaõhukeskus inimesi Rakveresse meelitama kaugemalti kui maakonnast.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!