Kana poolkoivad koos lillkapsa, juustu, tomati ja kurgiga on maitsev õhtusöök, mida eelistan valmistada argipäeval, sest see valmib kiiresti ja selle valmistamisega saab hakkama ka söögitegemisest kaugele hoidnud inimene.
Nädalavahetusel võib ju ennast toiduga natuke hellitada. Mis oleks mõnusam, kui alustada päeva pehme saiaviiluga, millel lebamas mõnusad ja värsked oranžikad soolakalatükid.
Tänane keedame tomati-sibulasupi ingveriga, millega saab laisavõitu sööja lüüa mitu kärbest korraga – supp valmib kiiresti, odavalt ja tänu ingverile soojendab talvisel ajal külmunud keret. Arvatavasti pole seal ka kaloreid ülemäära.
23. mail toimub Von Krahli teatrimajas Rakvere Elustiilipäev – avalik sündmus, mis tõstab esile puhkamise kui teadliku eluoskuse ja vaimse tasakaalu osa. Ürituse tänavuseks juhtmõtteks on „Puhkus on jõud!”.