Nädalavahetusel võib ju ennast toiduga natuke hellitada. Mis oleks mõnusam, kui alustada päeva pehme saiaviiluga, millel lebamas mõnusad ja värsked oranžikad soolakalatükid.
Kana poolkoivad koos lillkapsa, juustu, tomati ja kurgiga on maitsev õhtusöök, mida eelistan valmistada argipäeval, sest see valmib kiiresti ja selle valmistamisega saab hakkama ka söögitegemisest kaugele hoidnud inimene.
Tänane keedame tomati-sibulasupi ingveriga, millega saab laisavõitu sööja lüüa mitu kärbest korraga – supp valmib kiiresti, odavalt ja tänu ingverile soojendab talvisel ajal külmunud keret. Arvatavasti pole seal ka kaloreid ülemäära.
Külmal ja nüüdseks ka märjal talvel annab mõnusasti sooja Mehhiko roog chili con carne, mis lihtne valmistada ja mis ise tehtult (ja maitsestatult) keele alla viib.