Milliseid kosmeetikabrände valida?

Autor: Kaup24 • 5. oktoober 2023
Jaga lugu
© Getty Images via canva.com

Ilutoodete valik on hoomamatult suur ja pole imekspandav, et aina keerulisemaks muutub õige brändi või toote leidmine. Selleks, et sul oleks kergem orienteeruda erinevate bränditoodete valikus, räägime natukene brändidest ja sellest, kuidas neid omavahel võrrelda.

Korea kosmeetika

Korea kosmeetika Eestis on viimastel aastatel saanud aina populaarsemaks. See pole mitte ainult Eesti eripära, vaid korea kosmeetika tooteid hinnatakse kõrgelt üle maailma. Üks populaarsemaid kaubamärke, mida hindavad naised üle maailma, on Holika Holika.

Kas korea kosmeetika on nii hea ja tõhus nagu räägitakse? Üks põhjus, miks korea kosmeetika Eestis on saanud niivõrd populaarseks on asjaolu, et paljud nende tooted on valmistatud koostööd apteekrite ja dermatoloogidega. Lisaks on kasutusel paljud looduslikud ained, mis on väga tõhusad erinevate nahaprobleemide vastu võitlemisel, alates naha kuivusest kuni peente kortsudeni välja. Väga suure korea kosmeetika Eestis valiku leiad Kaup24 ja Hansaposti valikust. Sealt leiad oma kosmeetikakotti kõik esmavajaliku alates näopuhastusest kuni sügava niisutuseni välja.

Ameerika kosmeetika

Liikudes teisele poole üle ookeani, on meie turgusid vallutamas ka paljud Ameerika ja Kanada kaubamärgid. Üheks populaarsemaks on the Ordinary, mille valikust leiab põhitooted nahahoolduseks, nii tõhusad seerumid, näomaskid, näopuhastusvahendid ja palju muud. Suurepärase hinna ja kvaliteedi suhte kui ka tõhusate toimeainete poolest on the Ordinary saavutanud hea maine paljudes riikides üle maailma.

Teine kaubamärk, mida võib välja tuua, on Kiehl’s. Tegemist on New York-st alguse saanud apteegikosmeetika brändiga, mis on tegutsenud enam kui 170 aastat ja pakub lahendust igale nahaprobleemile, kasutades uuenduslikke koostisosasid.

Põhjamaade kosmeetika

Olgu selleks Lumene, Löwngrip, Estelle & Thild või mõni muu, kõik need on alguse saanud Põhjamaadest ja loodud just meie naha jaoks. Minimalistlik pakendi disain, turundus ja tihtipeale võimalikult looduslike koostisosade kasutamine on põhjamaade brändide enamlevinud ühisteks joonteks. Põhjamaade brändid on saanud lemmikuks ennekõike kõikide naiste seas, kes hindavad jätkusuutlikumaid lahendusi ja looduslikke koostisosasid.

Kuidas valida omale sobiv kosmeetikabränd?

Omale sobiva brändi või toote leidmine võtab tihtipeale aega, sest meie nahad on erinevad ja seetõttu ei sobi iga toode kõigile. Sellegipoolest saame anda sulle soovitusi, mida vaadata erinevaid kosmeetikatooteid ja brände võrreldes.

1. Vaata, mida toode sisaldab ja uuri, mida koostisosad tähendavad. On ained, mis on paremad ja on aineid, mis pole kõige paremad - kui sinu jaoks on oluline võimalikult puhas ja tervislik sisu, siis enne otsuse langetamist tutvu lähemalt, mida on kasutatud konkreetse toote valmistamiseks.

2. Tee valik lähtuvalt oma nahatüübist ja -probleemist. Selleks, et nahatooted toimiksid hästi ja lahendaksid probleemi, tuleb valida kosmeetika, mis on mõeldud sinu nahatüübile. Kui sa ei tea, milline see on, pea nõu oma kosmeetikuga.

3. Googelda brändi kohta, et veenduda, et see vastab sinu maailmavaadetega. Nii leiad kiirelt infot selle kohta, mida nad teevad oma keskkonnajälje vähendamiseks, kas tooteid testitakse loomade peale või millisest materjalist on valmistatud toodete pakend.

4. Viimane soovitus on suhtuda kogu infosse väga kriitiliselt ja vajadusel kontrollida see üle!

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!