Galerii: päästjad korraldasid Haljalas õppuse

Autor: Aivar Hundimägi • 14. mai 2021
Jaga lugu
Päästjate õppus Haljalas.
Autor: Kristjan Ojang

Äsja lõppes lammutamisel olevas Haljala vanas koolihoones õppus, millest Päästeameti Valmisolekubüroo sai sisendeid tulevasteks koolitusteks.

Kolme komando osavõtul toimunud õppusel mängiti läbi sisetulekahju kustutamine võimalike kannatanute päästmisega, välistulekahju kustutamine võimalike kannatanute päästmisega ja veevarustuse tagamine. Välistulekahju kustutamine toimus ka kõrgustest.

Päästeameti Ida-Päästekeskuse Valmisolekubüroo peaspetsialisti Tiit Sakkose sõnul õppus õnnestus. Õppusel osales Rakvere komando kahe autoga, Kunda komando kahe autoga ja Kardina vabatahtlik päästekomando ühe autoga.

Sakkos lisas, et päästjad on tänulikud Haljala vallale, kooliperele ja Vanlinna Ehitusele, kes lubasid korraldada õppust lammutamisel olevas koolihoones. Sel nädalal on samas kohas harjutatud ka suitsusukeldumist. "Hoone on juba ühest otsast lammutamisel ja väga tore, et hoonega seotud asutused olid vastutulelikud ja lubasid meid ehitusplatsile," märkis Sakkos.

Päästeameti Ida-Päästekeskuse õppus Haljala lammutamisele minevas koolihoones. Fotod: Kristjan Ojang

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!