Päästjad summutasid järelevalveta jäetud lõkked

Autor: Lääne-Virumaa Uudised • 30. juuli 2021
Jaga lugu

Järelvalveta lõkked põhjustasid päästjatele eile peavalu.

Autor: Raul Mee

Eile kell 9.31 andis tähelepanelik möödasõitja teada, et Rakvere vallas Kaarli külas on järelevalveta lõke. Päästjad tegid kohale jõudes selgeks, et tegemist oli kahe lõkkega, mis asusid metsa vahetus läheduses ning olid jäetud järelevalveta. Päästjad kustutasid tulekolded, milles lõõmas ehituspraht ja puit.

Kell 16.10 andis tähelepanelik kodanik häirekeskusele teada, et Haljala vallas Essu külas Mõisa tänaval on tunda kummi põlemise lõhna. Kohale kiirustanud päästjad leidsid aiamaalt järelevalveta lõkke, kus põletati pehmet mööblit. Päästjad kustutasid keskkonda ohustava tulekolde esmaste kustutusvahenditega.

Ole teemaga kursis! Telli oma e-postile teavitus, kui ilmub lugu just sellel teemal:

Vaata veel

Telli uudiskiri ja ole kursis Lääne-Virumaal toimuvaga

Jaga meiega huvitavat infot!

Meie koostööpartneriteks on

Telli uudiskiri ja ole kursis Lääne-Virumaal toimuvaga

Jaga meiega huvitavat infot!