Vähid pidavat olema vanapagana kirbud, kelle ta oma seljalt kinni nabis ja vette viskas. On nendega, kuidas on, aga lähemalt saab vähkidega ning vähkidest tehtud maitsvate roogadega tutvust teha järgmisel laupäeval Ao külas teisel Wähja festivalil.

- Wähja festivali korraldaja Kaur Salus (mikrofoniga) ja päeva juht Mait Trink esimesel Wähja festivalil.
- Foto: Wähja festival
Wähja festivali korraldaja, Aali ajaviitetalu ja Ao näkiuurimiskeskuse peremees Kaur Salus rääkis, et suures plaanis sarnaneb tänavune festival mullusele, kuid on ka uuendusi.
Festivali oluliseks osaks on Eesti toidu laat. “Põhirõhk on kodumaisel toidul ja toodangul, aga välismaist lõpuni välistada ei saa,” kõneles Salus, lubades, et 90 protsenti laadal pakutavast on siiski Eesti päritolu kraam.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
Tänapäeva töömaailmas kohtuvad kontorites sageli erinevad põlvkonnad: beebibuumerid, X-põlvkond, milleeniumilased ja Z-põlvkond. Igaühel neist on oma ootused, tööharjumused ja suhtumine töökeskkonda. Selline mitmekesisus võib tunduda keeruline, kuid pakub ka väärtuslikku võimalust õppida ja kohaneda erinevate lähenemistega.