• 06.08.21, 13:26

Nädalavahetus on sündmustest pungil

Nädalavahetus tuleb ka seekord Lääne-Virumaal sündmusterohke ning üritusi on taas erineva huviga publikule.
Muusikafestival Viru Folk.
  • Muusikafestival Viru Folk. Foto: Viru Folk
Täna õhtul kell 19 algab Rakvere linnuses Naudingute öö, mille korraldajad lubavad, et õhtu on täis naudinguid kehale ja hingele. Teid ootavad romantiline kontsert Arne Lauriga, kaunid flamenkorütmid Indrek Kruusimaalt, kütkestav tantsuetendus ja loengud keskaja naudingutest. Lisaks pakutakse hõrke sööke ja jooke ning kohal on kaupmehed käsitööga. Koostatakse armuhoroskoopi ja ennustatakse tulevikku ning toimub ka ilutulestik.
Tänasest pühapäevani toimub Lääne-Virumaa suurim muusikafestival Viru Folk, kus seekord on fookuses ida-slaavi rahvaste kultuur. Rohkem saab lugeda siit.
Reedest pühapäevani toimuvad Tapa linnapäevad, millega Tapa tähistab oma 95. Juubelit. Täna esineb Tapa Linna Orkester, avatud on kodukohvikud ja Tapa Jakobi kirikus saab õhtul kuulata laulmas Mari Jürjensi.
Laupäeval toimub laat, hulga erinevaid üritusi ning päeva peaesineja on Ivo Linna. Pühapäeval toimuvad samuti erinevad üritused ning pidulik lõppkontsert.
Tapa linnapäevadest saab rohkem saab lugeda siit.
Laupäeval saab Lääne-Virumaal ja Harjumaal külastada 20 põnevat kohta, sest toimub triiphoonete ja avatud aedade päev. Rohkem infot saab lugeda siit.
Samuti toimub laupäeval Wähja festival, kus on terve päev põnevat tegevust kogu perele. Täpsemalt saab lugeda siit.

Seotud lood

Uudised
  • 05.08.21, 15:23
Viru Folk annab nädalavahetusele slaavi näo
Reedest pühapäevani toimub Käsmu kaptenikülas 14. Viru Folk. Seekord vallutab peo slaavi muusika ja meelelahutusprogramm.
Uudised
  • 05.08.21, 13:56
Üllar Saaremäe lennutab "Liblika" koduradadele
Järgmisel kolmapäeval esietendub kunagises Loobu mõisa aidas Andrus Kiviräha “Liblikas” – tantsijanna Erika Tetzkyst ja Estonia teatri sünnist pajatav lavalugu.
Uudised
  • 05.08.21, 13:54
Lahemaa 50 toob pealtvaatajani mererahva kultuuri
Sel nädalavahetusel, 7. ja 8. augustil toimub üritustesari Lahemaa rahvuspargi 50. sünnipäeva puhul. Tutvustatakse nii Lahemaa arhitektuuri, merekultuuri kui ka muusika ajalugu.
Uudised
  • 05.08.21, 12:29
Lõikuskuu - milliseid maarahva sündmusi siinkandis külastada?
Kätte on jõudnud erakordselt troopilise kliimaga suve viimane kuu, mistõttu põllumajandus.ee vaatas üle, millised harivad, põnevad ning meelelahutuslikud suvesündmused Eestimaal augustikuus veel toimuvad. Mida maarahvas väisata võiks - ikka selleks, et saada ja vahetada kogemusi!
  • ST
Sisuturundus
  • 05.08.24, 10:29
Milline on ettevõtte roll riigikaitses? Coop Pank: reservisti palga säilitamine on hea algus
Eesti riigi julgeolek sõltub igaühe panusest ja ka ettevõtetel on oma osa mängida. Tööandjal on võimalik mitmeti kaasa lüüa, näiteks säilitades reservõppekogunemistel osalejate töötasu, pakkudes reservistidele soodustusi, võimaldades vaba aega või kodust töötamise võimalust, kui elukaaslane on õppekogunemisel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele