• 27.08.21, 15:48

Kuhu minna nädalavahetusel?

Augusti viimane nädalavahetus on täis kontserte ja vabaõhuüritusi. Huvitavaid ja omapäraseid sündmusi toimub ka mõnes sellises kohas, kus tavaliselt meelelahutusega ei tegeleta.
Mari Jürjensi kontsert.
  • Mari Jürjensi kontsert. Foto: Vanessa Kassmann
Mari Jürjensi kontsert Võsul
Täna õhtul annab laulja Mari Jürjens kontserdi Võsul, Ukuleles. Üritusel saavad osaleda üksnes vaktsineerimiskuuri läbinud, COVID-19 haiguse läbi põdenud või negatiivse testitulemusega külastajad. Sissepääs on tasuta.
Rakvere Teater avab hooaja
Rakvere Teatri 82. hooaja algust tähistatakse täna õhtul suure peoga, kus etendatakse ka uuslavastust „Tavaline ime”. Hooaja avapidu peetakse teatri taga rahvaaias. Hilisõhtu muinasjutulises atmosfääris astuvad publiku ette Ott Lepland, Saara Pius, Silja Miks ja Imre Õunapuu.
Loe lisaks
Rakvere Teater avab uue hooaja üritusega "Imede öö"
  • 18.08.21, 09:52
Rakvere Teater avab uue hooaja üritusega "Imede öö"
Loe lisaks
Muinastuli Vergi sadamas.
  • 27.08.21, 14:46
Galerii: randades süttisid muinastuledeketid
Kadrina Saunaklubi 20
Kuulus Kadrina Saunaklubi saab 20-aastaseks. Juubeli puhul avanevad sauna uksed pühapäeval kell 18 kõigile huvilistele. Kohapeal pakutakse vardas küpsetatud siga. Meeleolu loovad kohalikud muusikud, (saunaklubi) president peab kõne ja Koerust tullakse külla Eesti suurima haagissaunaga.
Pandivere rattasõit
Pühapäeval peetakse Ebaveres suur rahvaspordiüritus Pandivere rattasõit, kus oma võimeid saavad proovile panna nii täiskasvanud kui ka lapsed. Üritus algab kell 12, rahvasõidule antakse start kell 12:30 ning 42-kilomeetrisele põhisõidule asuvad maastikuratturid kell 14. Lisainfo on leitav lehelt sportos.eu.
Libahundi viimane etendus
Pühapäeval etendub Läsna teatris sel suvel viimast korda näidend "Libahunt". August Kitzbergi teos rullub lahti Loobu mõisa aidas kell 18. Kohapeal on avatud ka näitus Läsna teatritegemise ajaloost. Mõisa kuivati kohvikus kostitatakse alates kell 17 kõiki külastajaid kohaliku hea ja paremaga. Arveldamine toimub vaid sularahas, pileteid müüakse kohapeal hinnaga 10 eurot.
Kiriku kino Haljala kirikus
Haljala kirikus näidatakse sel pühapäeval kino. Kell 19:30 linastub Jaan Kolbergi dokumentaalfilm "Terra Mariana. Maarjamaa Lugu". Pärast filmi pakutakse sooja teed ja arutletakse nähtu üle.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 05.08.24, 10:29
Milline on ettevõtte roll riigikaitses? Coop Pank: reservisti palga säilitamine on hea algus
Eesti riigi julgeolek sõltub igaühe panusest ja ka ettevõtetel on oma osa mängida. Tööandjal on võimalik mitmeti kaasa lüüa, näiteks säilitades reservõppekogunemistel osalejate töötasu, pakkudes reservistidele soodustusi, võimaldades vaba aega või kodust töötamise võimalust, kui elukaaslane on õppekogunemisel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele