• 28.08.21, 15:13

Kuidas tähistad muinastulede ööd? Saada meile pilt!

Täna õhtul süüdatakse päikeseloojangul randades lõkked, et tähistada muinastulede ööd. Suuremad tähistamised toimuvad Võsul ja Vergi sadamas. Jaga meiega oma peomeeleolu!
Kuidas tähistad muinastulede ööd? Saada meile pilt!
  • Foto: Rivo Sarapik
Lõkete süütamise traditsioon muinastulede öö tähistamiseks sai alguse Eesti taasiseseisvumise järel. Elava tulega meenutatakse ühtlasi ajaloolisi mereäärseid märgutulesid. Kui tänavu tähistatakse muinastulede ööd suuremalt Võsu ja Vergi sadamates, siis kindlasti kogunetakse lõkete süütamiseks väiksemate seltskondadega ka teistesse radadesse.
Jagage enda muinastulede öö tähistamist ka Lääne-Virumaa Uudistega, saates foto kas meie toimetuse e-posti aadressil [email protected] või kasutades siinsel lehel olevat foto saatmise nuppu.

Seotud lood

Uudised
  • 27.08.21, 14:46
Galerii: randades süttisid muinastuledeketid
Laupäeva õhtul süüdati päikeseloojangul Läänemere randades lõkked, et tähistada sedaviisi muinastulede ööd ja meenutada ajaloolisi mereäärseid märgutulesid.
  • ST
Sisuturundus
  • 05.08.24, 10:29
Milline on ettevõtte roll riigikaitses? Coop Pank: reservisti palga säilitamine on hea algus
Eesti riigi julgeolek sõltub igaühe panusest ja ka ettevõtetel on oma osa mängida. Tööandjal on võimalik mitmeti kaasa lüüa, näiteks säilitades reservõppekogunemistel osalejate töötasu, pakkudes reservistidele soodustusi, võimaldades vaba aega või kodust töötamise võimalust, kui elukaaslane on õppekogunemisel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele