Riigikogulane Anti Poolamets viskas abilinnapea Andres Jaadla EKRE koosolekult välja

Autor: Anu Viita-Neuhaus • 7. september 2021
Ainult tellijale
Jaga lugu

Reede õhtul toimus Rakveres EKRE kõnekoosolek, kus ühe teemana rääkis riigikogu liige Anti Poolamets Rakvere korruptiivsest juhtimisest. Koosolekule saabus ka abilinnapea Andres Jaadla koos linnavoliniku Allan Jaakusega. Meeste vahel tekkis sõnasõda, mis päädis koosolekult välja viskamisega.

Allan Jaakus (vasakult) ja Andres Jaadla soovisid liituda EKRE koosolekuga. Uksel võttis neid vastu EKRE-lane Anti Poolamets, kes kutsumata külalisi sisse ei lasknud.
Autor: EKRE

EKRE koosolekule oli riigikogulane Anti Poolamets välja hõisanud kuus teemat, muuhulgas oli tal plaanis rääkida Rakvere linna korruptiivsest juhtimisest, abilinnapea Andres Jaadla süüdimõistmisest korruptsiooni pärast. Kohale oli saabunud oma 30 inimest.

Teiste seas saabusid koosolekule keskerakondlasest abilinnapea Andres Jaadla ja linnavolinik Allan Jaakus. Mehed lähevad oktoobris toimuvatele valimistele valimisliiduga Rakvere Heaks, sest keskerakond ei soovinud, et nende liige Jaadla kandideeriks valimistel keskerakonna nimekirjas.

Andres Jaadla rääkis, et Poolamets saatis Rakvere ja Lääne-Virumaa inimestele kutse kohtumisele riigikogu liikmega ja nemad sinna ka läksid. "Kutsel polnud ühtegi märki EKREst. Kui riigikogu liige kutsub kohtumisele, siis on sinna kõik oodatud," ütles Jaadla.

Anti Poolamets aga kõiki külalisi ei oodanud.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!