Rakvere Rohuaia lastead pälvis üleriigilisel edulugude konkursil auhindu

Autor: Lääne-Virumaa Uudised • 4. november 2021
Jaga lugu

Täna selgusid haridusprogrammi Ettevõtlik Kool edulugude konkursi „Õppimine on põnev!“ laureaadid. Rakvere Rohuaia lasteaed jõudis kolme parema hulka kahes kategoorias.

Rakvere Rohuaia lasteaed.
Autor: Erakogu

Parimad kuulutati välja täna toimunud virtuaalsel hariduskonverentsil „Ennast juhtiv väärtust loov noor ei ole imeloom!“. Rakvere Rohuaia lasteaed pälvis projektiga „Kuhu kõik mänguasjad kadusid?“ teise koha kategoorias „Parimad praktikad TULEMi rakendamisel” ja kolmanda koha projektiga „Oksast onnini“ kategoorias „Noorte algatus“.

Ettevõtliku Kooli koordinaatori Piret Torm-Mirontšiku sõnul on märkamine ja tunnustamine äärmiselt oluline. „See on suur kiitus meie kõikidele haridusasutustele, õpetajatele, lapsevanematele ja noortele, kes õppetöö käigus või ka selle välisel ajal viivad ellu märkimisväärseid algatusi, mis edendavad meie kõigi ettevõtlikkust. Vähem tähtis ei ole ka see, et see võimaldab üksteiselt õppida,“ lisab Torm-Mirontšik.

Tema sõnul on rõõmustav näha, et vaatamata möödunud keerulisele õppeaastale viidi koolides ja lasteaedades ellu mitmeid algatusi ja tegevusi, mis väärtustavad ettevõtlikku õpet. „Ettevõtlikult saab õppida igal ajal ja igal pool, seda tõestab ka meie tänavune edulugude konkurss, mille raames laekus hulganisti edulugusid distantsõppe ajast,“ selgitab Torm-Mirontšik.

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Meie koostööpartneriteks on

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!