Abipalve: soetame Rakvere haigla koroonaosakonna töötajatele hea kohvimasina

Autor: Lääne-Virumaa Uudised • 15. november 2021
Jaga lugu

Riina Talen läks vabatahtlikuna appi Rakvere haigla koroonaosakonda. Ööd ja päevad haiglas töötades, märkas ta, et meedikutel pole intensiivravi osakonnas puhkehetkel võimalik nautida hõrku kohvi. Heal inimesel tekkis mõte ja tänutundes soovib ta muretseda heategijatele kohvimasina. Igaüks meist saab anda oma väikese või suure panuse.

Rakvere haigla koroonaosakond.
Autor: Marianne Loorents/Scanpix/Virumaa Teataja

Järgneb väljavõte Riina Taleni üleskutsest:

Hea inimene, kes Sa seda loed ja Sulle läheb korda meditsiinitöötajate ülisuur panus võitlemaks koroonaviirusega, siis ma palun Sinu abi. Pöördun Sinu poole kui Rakvere Lions Clubi esindaja ja haiglas vabatahtlikuna abis käiv inimene. Jutustan veidi sellest, kuidas meditsiinitöötajad raskel ajal haiglas toimetavad ja hakkama saavad.

Koroonaviirus on toonud kaasa palju muudatusi ja ümberkorraldusi ka haigla töös. Õed ja hooldajad, kes tegid oma igapäevast tööd erinevates osakondades, toimetavad nüüd pikki vahetusi koroonaosakonnas.

Haiglas näen ja tunnen ise, kui vajalik on see hetk, kui meedikud saavad puhata. Kuidas nad seda paari tundi siis veedavad?

Rakvere Haigla kohvik on avatud kella 15.00ni. Rakvere haigla kohviku toit on väga maitsev, aga kui söögikoht lõpetab tööpäeva, peavad meedikud oma varudega hakkama saama. Neil on intensiivravi osakonnas olemas külmkapp ja mikroahi. Neil pole kohvimasinat. Presskannud on katki läinud ja niimoodi püüavad meedikud end turgutada niinimetatud "pätikohviga". Teate küll - kohvipuru peale valatakse kuuma vett.

Minu suur soov ja südameasi on kinkida Rakvere haigla inimestele üks korralik kohvimasin. Soovin, et heategijate üürike puhkepaus oleks nauditav ja maitsev kohv aitaks neil end turgutada ja koguda, et paari tunni pärast end kilesse riietada ja minna ... elusid päästma.

Minu ja Rakvere Lions Clubi eestvedamisel teen kõikidele armsatele inimestele ettepaneku: soetame koos Rakvere Haigla intensiivravi osakonnale korraliku kohvimasina.

Kui soovid meiega liituda ja head teha, siis ootame väikest või suurt panust kontole:

MTÜ RAKVERE LC

EE771700017001870400 Luminor pank.

Pane märksõnaks: Rakvere Haigla kohvimasin

Iga väike panus aitab teha meil head, sest ... nagu ütleb Lions Clubi tunnuslause: lahkus loeb!

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Meie koostööpartneriteks on

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!