Aita leida parimat bussijuhti

Autor: Lääne-Virumaa Uudised • 30. november 2021
Jaga lugu

MTÜ Põhja-Eesti Ühistranspordikeskus kuulutab taas välja konkursi "Aasta bussijuht".

Aita leida parim bussijuht.
Autor: Põhja-Eesti Ühistranspordikeskus

Konkursi eesmärgiks on tunnustada bussijuhti tema töökohustuste eeskujuliku täitmise eest. Ühistranspordikeskus ootab kiitusi bussijuhtide kohta kes teenindavad Põhja-Eesti Ühistranspordikeskuse halduspiirkonnas Harjumaal, Läänemaal, Raplamaal ja Lääne-Virumaal.

Oma töökohustusi hästi täitev bussijuht on sõbralik ja abivalmis. Tagab sõitjatele korrektse sõiduõiguse müümise või valideerimise, vajadusel juhendamise. Liikluses on ta tähelepanelik ja sõit kulgeb sujuvalt ja ohutult.

Oma igapäevaelus näeme tihti probleemkohti ja mattume negatiivsuse alla, unustades väikesed asjad, mis omavad kandvat rolli igapäevaelu meelsuse kujundamisel. Bussijuhid on inimesed, kellega puutume kokku hommikuti, tööle ja kooli minnes, olles veel unised ning sealt tagasi tulles, olles väsinud päevatoimetustest.

Tervitused ja suhtlus bussijuhiga võib määrata meie päeva meeleolu. Istudes bussi usaldame oma elu ja tervise inimese kätte, keda me ei tunnegi. Vahel tunneme end seal nii turvaliselt, et pikendame oma ööund veel mõne minuti võrra, ometi ei lähe me bussijuhti selle eest tänama. Kuid miks mitte?

Kui Sul on olnud meeldiv kogemus bussijuhiga ja sa sooviksid teda tema professionaalsuse või heatahtlikkuse eest esile tõsta, siis anna ühistranspordikeskusele teada. Kindlasti on möödunud aasta erinev teistest oma keeruka olukorra tõttu, seda ka bussijuhtide töös. Kui eelnev kirjeldus tuletas meelde mõne kiitust vääriva bussijuhi, anna teada.

Kui soovid esile tõsta mõnda bussijuhti kes teenindab Põhja-Eesti Ühistranspordikeskuse haldusalas, siis täida allolev vorm hiljemalt 1. veebruariks 2022 või saada e-kiri [email protected]

Enam esile tõstetud bussijuhte tunnustatakse igas piirkonnas.

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Telli uudiskiri ja ole kursis Lääne-Virumaal toimuvaga

Jaga meiega huvitavat infot!

Meie koostööpartneriteks on

Telli uudiskiri ja ole kursis Lääne-Virumaal toimuvaga

Jaga meiega huvitavat infot!