Lääne-Virumaa Uudised köögis: valesti mõistetud ja vähekasutatud valge kala

Autor: Lääne-Virumaa Uudised • 27. veebruar 2022
Ainult tellijale
Jaga lugu

Lisaks sellele, et värsket valget kala on Lääne Virumaal keeruline hankida, kaovad üha enam teadmised, kuidas seda ette valmistada ja küpsetada. Meie lugeja Siim pakkus ühe retsepti.

Tuleb tunnistada, et Eestis kasvavad mageveekalad on võrdlemisi luuderikkad, kuid piisava püsivuse ja aja olemasolul saab neist maitsvaid roogi küpsetada. Värsket kala leidub nädala sees Rakvere turul, kuid ainult paaril päeval nädalas.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Meie koostööpartneriteks on

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!