Uues majas saavad ka tüdrukud puu- ja metallitööd õppida

Autor: Roosi Hallik • 8. juuni 2022
Ainult tellijale
Jaga lugu

Uues Rakvere gümnaasiumi õuel asuvas töö- ja tehonoloogiakeskuses saavad õpilased valida õppesuuna oma huvidest lähtuvalt.

Uue maja peremees Martin Kink (valges) tutvustab puutöö klassi, kus hakkab lapsi õpetama naissoost spetsialist. Kuulab Rakvere reaalgümnaasiumi direktor Martti Marksoo.
Autor: Andres Pulver

“Hoone ise ei ole midagi erilist, kuivõrd on eriline selle sisu,” ütles Rakvere gümnaasiumi tööõpetuse õpetaja ja uue keskuse peremees Martin Kink. Ruumides on tunda värsket puidu lõhna ning klassidesse on hetkel veel sisse kolimata.

Kingi sõnul läheb õppeasutuses kasutusse iga sein ja nurgatagune. “Olen kindel, et juba viie aasta pärast on see hoone täiesti teist nägu,” sõnas ta ja lisas, et klasse ei hakata nimetama nende otstarbe, vaid seal toimetavate õpetajate järgi.

Õppekeskuse arhitekti Joel Kopli sõnul on hoone valmimine suur investeering tulevikku. Puidust ja valdavalt heleda interjööriga õppehoone on avar ning kaasaegse sisutusega.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!