Perearstid rõõmustavad end heade dividendidega

Autor: Aivar Hundimägi • 11. juuli 2022
Ainult tellijale
Jaga lugu

Vähemalt üksteist Lääne-Virumaal tegutsevat perearstikeskust plaanib sel aastal maksta omanikest perearstidele dividende. Kõige suurem väljamakstav summa on 260 000 eurot ning väiksem 30 000 eurot.

Rakvere perearst Kersti Veidrik plaanib sel aastal võtta enda ettevõttest omanikutulu 100 000 eurot.
Autor: Andras Kralla

Oleme artiklis reastanud perearstikeskused makstud dividendide, eelmisel aastal teenitud kasumi, töötajate keskmise palga ning müügitulu järgi.

Dividendid

Mullu jagas omanikutulu 16 perearstikeskust, kellest kaks ei olnud möödunud nädala lõpuks veel selle aasta dividendimakse plaane avaldanud, sest nad ei ole eelmise aasta aruannet äriregistrile esitanud.

Kuigi mullu oli omanikutulu maksjaid rohkem, siis on sel aastal Lääne-Virumaa perearstikeskustest dividendidena välja võetav koondsumma suurem ehk 1,14 miljonit eurot. Mullu maksid perearstikeskused omanikele dividende kokku 828 854 eurot.

Kõige suurema dividendimakse teeb Rakvere Laste Tervisekeskus, mille neli võrdset omanikku Anu Jõemägi, Sirje Sirotkina, Tiina Josua ja Helle Võsu teenivad kõik 65 000 eurot. Seda eeldusel, et majandusaasta aruandes märgitud kasumi jaotamine ka realiseerub.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!