Eestlased meelitavad poolt maailma uude krüptoskeemi

Autor: Pille Ivask • 14. juuli 2022
Ainult tellijale
Jaga lugu

“Ela nagu monarh! Ela elu oma reeglite järgi!” kuulutab filmitreilerlik reklaamvideo, milles kurjakuulutava minevikuga eestlased meelitavad maailma vaesemat poolt usaldama oma raha krüptoraha võrkturundusskeemi.

Tallinnas esinenud Monarchi skeemi üks turundaja Antty Lillepuu rääkis, et tema on väga matemaatiline inimene ja investeerimisel tuleb riske kaaluda. Ta kinnitas, et Monarchi nimel tasub riskida. Lillepuu nimi on varem meediast läbi käinud ka krüptolausujaks tituleeritud Erik Nurme levitatud skeemi Cloud Horizoni juures. Nagu Monarchis, oli Lillepuu ka seal turundaja.
Autor: Kuvatõmmis

Nii mõnegi teeks selline pilt kadedaks – Eesti poisid kümblevad välismaal meeletus luksuses: vuravad ringi Lamborghinide ja McLarenitega, keeravad Rolls Royce’i rooli. Et mõne sellise superautoga kasvõi päevake sõita, tuleb välja käia 1000 ja enam eurot. Noormeeste sotsiaalmeediapostitused annavad märku kallitest riietest, uhketest hotellidest ja luksuslikest reisidest. Kust küll kõik see raha tuleb?

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!