Hinnatud filmiprodutsent edendab Lääne-Virus turismi

Autor: Katrin Kivi • 26. november 2022
Ainult tellijale
Jaga lugu
Karin Reinberg on suur Lääne-Virumaa fänn.
Autor: Grete Veedla

Karin Reinberg on naine, kes tõi Eestisse reivikultuuri, ehitas üles eduka produktsioonifirma ja filmitööstuse klastri. Nüüd on see tegus naine jõudnud Lääne-Virumaale, kus ta on otsustanud maakonna turismi jalgele tõsta, vedades Visit Virumaa tegemisi.

Kuigi Karin sündis, kasvas ja elas tugevalt üle 40 aasta Tallinnas, pole Lääne-Virumaa tema jaoks tegelikult võõras paik, sest ta juured ulatuvad isa kaudu Leesi külla Lahemaal.

Teekond tagasi juurte juurde võttis aega kümmekond aastat. „Sajandi alguses ehitasime abikaasaga üles teletootmise ettevõtte. Mina olen meie perekonnas produtsent ja manager. Minu mees on loomingu inimene, arvutigraafik, režissöör, operaator, monteerija kui vaja. Tegime koos dokumentaalfilme, reklaame, telesaateid ja palju muud,“ läks Karin ajas tagasi. „Töötasime palju, teenisime palju, puhkamiseks aga polnud palju aega, seega hakkasime tegema ühe-kahepäevaseid sõite turismitaludesse.“

Ühe heal päeval sattusid nad Vihulasse, Kingu tallu, mille peremees on legendaarne külavanem Kruusa Jaan. „Mäletan, et meile kui reklaamiinimestele tundus talu reklaam naljakas – see polnud meie mõistes professionaalselt teostatud. Aga see eest oli reklaam väga ehe, nii nagu ka talu reklaamlause: maal on mõnus!“ meenutas Karin.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!