• 30.11.22, 13:26

Veel sel nädalal saate öelda sõna sekka

Pühapäevani on võimalik esitada Lääne-Virumaa aasta inimese ja aasta sündmuse kandidaate.
Lääne-Virumaa Uudised ootavad kandidaate aasta inimene 2022 ja aasta sündmus 2022 valimiseks.  Viimane päev kandidaatide esitamiseks on 4. detsember
  • Lääne-Virumaa Uudised ootavad kandidaate aasta inimene 2022 ja aasta sündmus 2022 valimiseks. Viimane päev kandidaatide esitamiseks on 4. detsember
Kolmapäeva hommiku seisuga oli aasta inimene 2022 esitatud 22 kandidaati ning aasta sündmus 2022 kandidaate on 21.
Kui te ei ole veel küsitluses osalenud, siis andke Lääne-Virumaa Uudiste toimetusele teada, kes on teie kodukohas või meie maakonnas aasta inimene 2022 ja milline oli aasta sündmus 2022. Lisage juurde ka lühike põhjendus.
Kandidaadi saad esitada siin
Avaldame kokkuvõtte teie esitatud silmapaistvatest inimestest ja sündmustest meie uudisveebis ning täname nii kõik koos tublisid Lääne-Virumaa inimesi.
Kõigile küsitluses osalenutele kingime üheks kuuks Lääne-Virumaa Uudiste lugemisõiguse.
Neile, kellel juba on meie tellimus olemas, kingime äsja avatud Imelise Ajaloo veebiväljaande proovitellimuse.
Kui olete küsitlusel osalenud, aga teieni pole jõudnud e-kiri lugemisõigustega, siis andke sellest teada aadressil [email protected]. Mõned senised ankeedi täitjad unustasid enda e-posti aadressi lisada või ei olnud see aadress kirjutatud täpselt.

Seotud lood

Uudised
  • 22.06.22, 07:01
"Käi kuradile" konkursi võitjad on selgunud
Lääne-Virumaa Uudiste arvamuslugude konkursi „Käi kuradile“ žürii järjestas viis parimat tööd.
Uudised
  • 29.10.21, 17:36
Lugejad on kõnelnud: tema on Lääne-Virumaa parim õpetaja
Nii kiideti 40 Rakvere õpetajat
Rakvere gümnaasiumi õpetaja Kristi Reineberg pälvis Lääne-Virumaa Uudiste lugejate seas kõige suurema tunnustuse ja tal on võimalik tänutäheks minna Estonia Resort Hotel Spaasse puhkama.
Uudised
  • 04.12.21, 08:30
„Ta päästis meie beebi elu, aitäh“
„Evelin Põldsaar oli meie vastutav ämmaemand, kui sündis meie tütar. Ainult selle eripäraga, et kui tavaliselt kostab sündides lapse kisa, siis meie lapse nuttu ei kõlanud. Ja ega me abikaasaga seda ei kuulnudki enne, kui alles viis päeva hiljem ITK kuvöösis, kus meie kriitilises seisus beebi lamas,“ kirjutas Regina.
Uudised
  • 10.10.22, 11:51
Ütle sõna sekka maakonna arengustrateegia koostamisel
Lääne-Virumaa Omavalitsuste Liit kutsub kõiki huvilisi 20.oktoobril Aqva konverentsikeskusse avalikule arutelule maakonna tuleviku arengusuundade üle.
  • ST
Sisuturundus
  • 05.08.24, 10:29
Milline on ettevõtte roll riigikaitses? Coop Pank: reservisti palga säilitamine on hea algus
Eesti riigi julgeolek sõltub igaühe panusest ja ka ettevõtetel on oma osa mängida. Tööandjal on võimalik mitmeti kaasa lüüa, näiteks säilitades reservõppekogunemistel osalejate töötasu, pakkudes reservistidele soodustusi, võimaldades vaba aega või kodust töötamise võimalust, kui elukaaslane on õppekogunemisel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele