Eesti Energia muutis meelt ja jätab planeeritud hinnatõusu ära

Autor: Lääne-Virumaa Uudised • 25. jaanuar 2023
Ainult tellijale
Jaga lugu
Eesti Energia juhatuse liige Agnes Roos teatas, et Eesti Energia jätab ära väiketootjates palju pahameelt tekitanud müügimarginaali hinnatõusu.
Autor: Andras Kralla

Eesti Energia otsustas ära jätta 1. märtsile kavandatud väiketootjate elektri tagasiostu lepingute muudatused, et võtta rohkem aega klientide teavitamiseks muudatuste taustast. Kavandatud muudatus puudutas 4128 klienti. Kokku on Eesti Energial väiketootjate mõõtepunkte 8000.

Teisipäeval kirjutas Äripäev, et Eesti Energia saatis päikesepaneelide omanikele karmis toonis lepingu muudatused, milles pandi kliendid valiku ette, kas toodetud elektri võrku tagasimüügi marginaal tõuseb hüppeliselt või kui väiketootja hinnatõusuga ei nõustu, siis peab ta hakkama elektrit tasuta ära andma. See artikkel "Eesti Energia saatis väiketootjatele ultimaatumi" ilmus ka Lääne-Virumaa Uudistes.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!