Uskumatu lõpplahendus! Kurjategija jäi pärast kohtuprotsessi rahaliselt plussi

Autor: Pille Ivask • 13. veebruar 2023
Ainult tellijale
Jaga lugu
Asuvad teele, et aastate pärast koju naasta: 2018. aastal viis politsei Jaanus Vinki kodust minema kümneid mootorrattaid ja muid sõidukeid. Samuti väiksemat kraami: kamaluga sõrmuseid, kõrvarõngaid, kaelakeesid ja käekette. Fotol olevad tsiklid sai Jaanus Vink ühes muu kraamiga tagasi.
Autor: Kontsantin Sednev / Eesti Meedia / Scanpix

Tallinna Linnatranspordi endine töötaja Jaanus Vink korjas pikast altkäemaksusaagast magusa võidu: linnafirma palgal olles aastatega üle kahe miljoni euro althõlma teeninud Vink peab sellest maksma riigile tagasi vaid väikse osa.

Olulist rolli mängib selles ka Vinkile pea veerandsada aastat leivaisaks olnud Tallinna Linnatranspordi AS (TLT). Linnafirma suutis segase paberimajanduse tõttu tõestada ära üksnes selle, et ettevõttele on tehtud kahju poole miljoni euro eest. See on esialgsest hinnangust pea kolm korda väiksem summa, kirjutab Äripäev.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!