"Ma pole see omanik, kes läheb kohale ja loeb lihtsalt õhtust kassat"

Autor: Riina Jussila • 9. aprill 2023
Ainult tellijale
Jaga lugu
Ruumid, milles Andrus Albrecht restorani peab, olid sisustatud ja stardivalmis. Kui kõik oleks tulnud nullist ise rajada, ei oleks Bonzaid täna ilmselt olemas.
Autor: Liis Treimann

„Ringisõitmine ja toidutelgiga rändamine olid päris räige ettevõtmine. Elasin need päevad üle valuvaigistite ja veini peal,“ räägib muusikuna tuntud Andrus „Bonzo“ Albrecht (49). Nii ekstreemset elustiili ei tule tal harrastada juba pea kaks aastat, sest suvel saab kodulinnas Rakveres asuv paikne ja õdus restoran Bonzai kaheaastaseks ning elu ratastel ja telgis on möödanik.

On teisipäevane pealelõuna. Kevad on võtmas võimust, päike tungimas igast aknaruudust ruumi, Bonzai terrass lumest sulamas. Bonzo, põll ees, võtab meid vastu, suunab lauda ja palub vabandust, et peame pisut ootama – tal on vaja köögis lõpetada pooleliolev asjatoimetus. Jah, sama kitarriga muusik, keda oleme näinud teleris ja lavadel, on nüüd restoraniomanik ja veel selline, kes ka päriselt ise hakib, küpsetab ja keedab.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!