Juhan Viise: keerulisel ajal tuleb rahal silma peal hoida

Autor: Aivar Hundimägi • 11. aprill 2023
Ainult tellijale
Jaga lugu
Aru Grupi juhi ja omaniku eestvõttel Kadrina keskkoolis käima lükatud nutivõistlus CADrina on kasvanud suurejooneliseks festivaliks. Näiteks sel aastal toimus lisaks võistlusele 30 erinevat töötuba, millest võtsid osa Eesti edukad tehnoloogiaettevõtjad.
Autor: Ain Liiva/Kadrina keskkool

Konkurentsis võidab lõpuks see, kes teeb vähem vigu. Äri kasvades suureneb aga vigade tegemise oht paratamatult kõigis valdkondades. Selle vastu aitab paraku vaid inimese otsese sekkumise vähendamine ehk digipööre, rääkis Aru Grupi omanik ja juht Juhan Viise.

Viise peab oluliseks noortele tehnoloogia õpetamist ning seetõttu tekkis tal ligi 20 aastat tagasi idee lülitada Kadrina keskkooli õppekavasse ärijuhtimise ja tehnoloogia aluste valikaine, millest hiljem kasvas välja nutifestival CADrina.

Intervjuus räägib Viise, kuidas Aru Grupil praegu läheb ning millised on käesoleva aasta väljavaated. Lisaks veel sellest, kuidas ta koos Andres Lindamiga 1980ndate lõpus ettevõtlusega alustas, miks tekkis idee alustada Kadrina keskkoolis tehnoloogia õpetamisega ning kuidas sündis nutifestival. Samuti räägib Viise, milliseid muutusi haridussüsteemis ta uuelt valitsuselt ja riigikogult ootab ning millise kavandatava muudatusega ei tohiks kindlasti kiirustada.

Intervjuule on lisatud ka Äripäevas raadios eetris olnud vestlus Juhan Viisega ning fotogalerii viimasest CADrina nutifestivalist.

Kuidas Aru Grupil praegu läheb?

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!