Saage tuttavaks: vanglate personalitööd hakkab juhtima Haljala koolimaja ehitanud Aet Urvast

Autor: Helen Roots • 16. aprill 2023
Ainult tellijale
Jaga lugu
Oma tulevase töö kohta arvab Aet Urvast, et see saab olema suur väljakutse, kuna Vanglateenistuse meeskond paikneb kolmes eri piirkonnas ja sellisel kujul toimiv struktuur on suhteliselt värske.
Autor: MARILIN LEENURM

Maist asub Viru, Tallinna ja Tartu vanglate personalitööd juhtima senine Vanalinna Ehituse personalijuht ja juhatuse liige Aet Urvast. Vanalinna Ehituse viimane suurim töö Lääne-Virumaal oli Haljala uue koolimaja ehitus.

Aet Urvast (34) on pea kogu oma professionaalse elu olnud seotud personalitöö ja ühe ettevõttega. Meie jutuajamise alguses ütleb ta muigega: „Mul on olnud igav karjäär. Olen 15 aastat olnud seotud ettevõttega Vanalinna Ehitus OÜ.“

„Tööle sattusin nn positiivse andmelekke kaudu, võiks öelda isegi, et läbi ebaõnnestumise saabus õnnestumine. Kandideerisin nimelt ühte teise ettevõttesse, aga ei osutunud valituks, sest ei osanud toona veel soome keelt. Ilmselt jäin sealsele juhile kuidagi meelde, sest mu CV jõudis minu teadmata edasi hoopis Vanalinna Ehitusse."

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!