Eesti 200 hoiab Tarmo Tammest kümne küünega kinni

Autorid: Eliisa Matsalu, Laura Saks • 14. juuni 2023
Ainult tellijale
Jaga lugu
Tarmo Tamm.
Autor: Ain Liiva / Virumaa Teataja / Scanpix

Avalikkusele jääb arusaamatuks, miks hoiab Eesti 200 keskkonnakomisjoni juhi kohal iga hinna eest Lääne-Virumaalt riigikogusse valitud Tarmo Tamme, keda saadab kolm keskkonnateemalist pahandust.

Kui tema asemele pakutud Züleyxa Izmailova samuti osale erakonna fraktsioonist ei sobi, on justkui silm kinni pigistatud võimaluse ees, et koha võiks saada keegi kolmas, kirjutab Äripäev.

Tarmo Tamme sobivuse keskkonnakomisjoni juhi kohale seadis avalikkus kahtluse alla juba aprillis – tegemist on ju puidutöösturiga. Eesti 200 fraktsiooni esimees Marek Reinaas ütles siis, et probleemi pole.

Mai alguses sai Äripäeva artikli kaudu avalikuks info, et Tamm on ebaseadusliku raie kahtlusega uurimise all. Küsivad pilgud muutusid teravamaks, kuid erakond püsis Tamme selja taga.

Juuni alguses lisandus järgmine löök: Äripäev avaldas, et keskkonnaamet nõuab Tarmo Tamme eestvedamisel Käsmu sadamasse Lahemaa rahvuspargi piiranguvööndisse püstitatud ujuvsauna eemaldamist.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!