Võsu rannafestival toob staarid kokku

Autor: Katrin Kivi • 22. juuli 2023
Ainult tellijale
Jaga lugu
Võsu rannafestivali korraldaja Romeo Savinski ja Ivo Linna möödunud nädalal sadamakontserdil.
Autor: Erakogu

Järgmisel nädalavahetusel peetakse Võsu rannaliival tuhandete inimestega maha Eesti suurim rannapidu. Staare jagub nii lavale kui ka telgitagustesse – nimelt on festivali korraldustiimiga liitunud ka tuntud suurürituste korraldaja Gunnar Viese.

Gunner Viese on mees, kelle portfooliosse kuulub näiteks kümmekond aastat tagasi korraldatud legendiks kujunenud rokisündmus Green Christmas või Pärnus mitmeid aastaid toimunud megafestival Weekend, lisaks neile lugematul hulgal kontserte Rock Cafes, Tallinna lauluväljakul, Saku suurhallis jne.

Kuidas sattus Viese rannafestivali tiimi?

„Sain Gunnariga tuttavaks, kui ta asus tööle Vallimäe vabaõhukeskusega,“ selgitas rannafestivali peakorraldaja Romeo Savinski. „Meil omavahel jutt klappis - selgus, et oleme Gunnariga ühe kandi mehed.“

Mõistagi arutati omavahel ka sündmuste korraldamise teemadel. „Olen Gunnarit varemgi nõu ja jõuga appi kutsunud, kuid nüüd palusin ta meeskonda projektijuhiks. Kui kaua ma ikka üksi jaksan vedur olla,“ nentis Romeo. „Mulle meeldib temaga asju ajada – ta on otsekohene ja kiire mõtlemisega inimene. Ta ütleb, mida mõtleb, ega raiska aega keerutamisega. Pealegi on tal aastatepikkune ürituste korraldamise kogemus.“

Ja kogemusi meelelahutuse valdkonnast on Gunnaril tõesti palju. „Bändi hakkasin tegema 14-aastaselt, siis korraldasin ka esimese ürituse,“ meenutas ta tollast 3. keskkooli aega, kinnitades, et sellest ajast saadik pole ta suurt muud teinudki, kui üritusi korraldanud. Mõned väikesed kõrvalepõiked on siiski olnud, näiteks on ta teinud turundust Saunumile (saunade müüja - toim.)

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!