Selgus kahe hukkunuga lõppenud õnnetuse põhjus

Autor: Lääne-Virumaa Uudised • 6. november 2023
Jaga lugu
Õnnetuspaik Hara teel.
Autor: Politsei

Esmaspäeval 16.40 ajal teatati häirekeskusele Kuusalu vallas Haral toimunud avariist, kus kokku olid põrganud sõiduauto ja veoauto.

Põhja prefektuuri liiklusjärelevalvetalituse juht Taavi Kirss ütles, et avarii tagajärjel hukkusid sõiduautot juhtinud mees ning tema taga istunud 8-aastane laps (esialgu oli teates lapse vanus märgitud valesti - toim). Teised kaks sõiduautos olnud last viidi tervisekontrolliks haiglasse. Veoautot juhtinud mees, kes oli sõidukis üksi, kokkupõrkes viga ei saanud.

"Esialgsetel andmetel liikus sõiduauto Volkswagen Touran mööda Hara teed, Pudisoo poolt Hara suunas, kui põrkas kokku vastu liikuva sõiduki Scania lahti olnud tõsteseadme tugijalaga. Miks ja kuidas tugijalg sõidu ajal kinnitusest lahti sai, see selgitatakse kriminaaluurimise käigus," täpsustas Kirss päev pärast õnnetuse toimumist.

Sõiduautos viibis õnnetuse hetkel isa ja tema kolm last. Sõidukit juhtinud 38-aastane mees ja tema taga istunud 8-aastane tüdruk surid saadud vigastustesse sündmuskohal. Autos viibinud 12-aastane ja 9-aastane laps toimetati haiglasse kontrolli, kuid õnneks nad füüsiliselt tõsiselt viga ei saanud, märkis Kirss.

Politsei avaldab hukkunute lähedastele sügavat kaastunnet.

Avarii kõigi asjaolude ja põhjuste väljaselgitamiseks on alustatud kriminaalmenetlust.

6. novembril ilmunud artiklit on 7. novembril kell 15.35 täiendatud õnnetuse põhjusega.

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!