Tegevuse lõpetanud FIE tõusis Lääne-Virumaa maksuvõlglaste TOPi esiotsa

Autorid: Aivar Hundimägi, Jane Suu • 17. jaanuar 2024
Ainult tellijale
Jaga lugu
Lääne-Virumaal kasvas aastaga maksuvõlg kõige enam 2020. aasta lõpus registrist kustutatud füüsilisest isikust ettevõtjal, kes aastaid tagasi plaanis rajada maakonda pelletitehase.
Autor: Andras Kralla

Eelmisel aastal tõusis Lääne-Virumaa maksuvõlglaste edetabelisse üle kolme aasta tagasi äriregistrist kustutatud füüsilisest isikust ettevõtja, kes on seotud 11 Rakveres registreeritud ettevõttega.

Avaldame alljärgnevalt Lääne-Virumaa maksuvõlglaste TOPi eelmise aasta lõpu seisuga. Avaldame kolm edetabelit: maksuvõlgade muutus eelmisel aastal, ajatatud maksuvõlglaste TOPi ja ajatamata maksuvõlglaste TOPi. Lisatud on ka võrdlus võlgadest seisuga 30.09.2023 ehk on näha, kuidas on maksuvõlg viimases kvartalis muutunud.

Lääne-Virumaal on endiselt kõige suurema maksuvõlaga ettevõte Novus Oil, mis on juba pankrotistunud. Selle ettevõtte kohta saab lugeda täpsemalt artiklist "Maksuvõlglaste TOPi lisandus sel aastal 13 firmat".

Teisel kohal on aga FIE Nikolai Gontšarov, kellel tekkis eelmise aasta 23. veebruaril 371 344 euro suurune maksuvõlg ja mis on ajatatud. Ta peab võla tasuma selle aasta 21. veebruariks.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!