Need lood pälvisid lugejate suure huvi

Autor: Aivar Hundimägi • 13. jaanuar 2024
Jaga lugu

Alljärgnevalt avaldame Lääne-Virumaa Uudiste eelmise aasta loetumad lood. Kui mõni paljudele tellijatele huvi pakkunud artikkel jäi lugemata, siis leiad edetabelist sellele viite.

Meie eelmise aasta kõige loetum lugu oli ühest väga traagilisest juhtumist. See oli lugu abikaasa kaotusest samal päeval, kui perre sündis laps. "Laps sündis ja jäi isata samal päeval. Taneli telefon enam ei vastanud".

Teisel kohal on intervjuu meie lugejate poolt Lääne-Virumaa aasta inimeseks 2022 valitud Oleg Grossiga. Teemaks sõda Ukrainas ja ukrainlaste toetamine. "Oleg Gross: see oli šokk, tohutult kurb sündmus".

Meie uudisportaali üks oluline fookus on kohalik ettevõtlus ja kõige parema ülevaate Lääne-Virumaa ettevõtluses toimuvast saab Lääne-Virumaa Uudistest. Ettevõtete käekäik on oluline, sest mõjutab otseselt ka teisi valdkondi ja piirkondade arengut.

Eelmise aasta loetavuse TOPis on 3. kohal artikkel „Maksuvõlglaste TOPi lisandus 23 firmat“, 4. kohal artikkel „Seitse firmat alustas aastat enam kui 100 000 eurose maksuvõlaga“, 10. kohal artikkel „Lääne-Virumaa maksuvõlglaste TOP sai uue liidri“. Monitoorime pidevalt ca 400 maakonna olulise ettevõtte tegevust ja üheks näiteks on regulaarsed ülevaated maksuvõlgade muutusest. See on oluline info töötajatele, äripartneritele, omavalitsustele.

Edetabeli 5. koht kuulub artiklile „Legendaarne Rakvere söögikoht pani uksed kinni“ ehk juuli alguses ilmunud uudis Kurva Kodu omaniku Ilmar Uldrichi otsusest uksed lukku keerata ja maja müüki panna, sest omanikule oli aastaid jäänud ainult töörõõm. Kuigi maja on endiselt 157 000 euroga müügis, otsustas Uldrich sügisel söögikoha tegevust jätkata ja klientidele lõunasööki pakkuda, et küttekulud ära katta.

Lõppev aasta oli riigikogu valimist aasta ning tulemused olid Lääne-Virumaal üllatavad. Reformierakonna ülekaalukat võitu ja Isamaa põrumist ei prognoositud. Loetavuse TOPi 6. kohal on meie ajakirjaniku Andres Pulveri ülevaade sellest, kes olid edukamad poliitikud valdade kaupa.

Oleme loonud oma uudisveebi eraldi rubriigi „Edetabelid“. Maksuvõlgalste TOPi järel oli sel aastal loetavuse esikümnes ka Ametnike palga TOP, kus avalikustasime ülevaate Lääne-Virumaa omavalitsuste ametnike põhipalgast ja lisatasudest.

Edetabelid pakuvad meie lugejatele huvi, sest loetavuse TOPi 9. kohal on artikkel „Vaata, kes on Lääne-Virumaa rikkamad inimesed“. See on korra aastas ilmuv ülevaade Lääne-Virumaa või siin olulisi ärihuvisid omavatest edukatest ettevõtjatest.

Lõppeva aasta artiklite TOP 10 lõpetab aga Oleg Gross, kes soovib rajada Sõmerule kaubanduskeskust, aga on selle idee realiseerimisel kohanud erinevate riigiasutuste vastutöötamist. Täpsemalt saab lugeda artiklist „Riik ei ole rahul Grossi Sõmeru ehitusplaanidega“.

11. koht "Algas Aqva Hotelsi omaniku kohtuasi"

12. koht "Rakveres avati uus toidukoht"

13. koht "Nemad on maakonna parimad palgamaksjad"

14. koht "Rakvere poliitik Tallinna rahakoti kallal: maksmata jäetud väike arve paljastas korruptsioonihõngulise äri"

15. koht "Maksuvõlglaste TOP: võlad kasvavad"

16. koht "Selgus kahe hukkunuga lõppenud õnnetuse põhjus"

17. koht "Tordimeistrid avavad vanalinnas kohviku"

18. koht "Noor perearst alustas oma karjääri Rakveres"

19. koht "Need on Rakvere linna uued ettevõtted"

20. koht "Euroopa Prokuratuuri esimene kohtuasi Eestis: kohtupinki istuvad Lääne-Virumaa põllumehed"

21. koht "Pitsakohvik Päts sulges uksed"

22. koht "Lääne-Virumaa inimestele terendab Toompeal kuus kohta"

23. koht "Maksutõus võttis omanikelt äriisu. nad otsustasid popi söögikoha sulgeda"

24. koht "Rakvere külje alla kavandatakse veel ühte suurt elurajooni"

25. koht "Rakvere hakkab müüma elamukrunte"

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!