Tere Kadrina Karud alistas kuklasse hingava Tartu Ülikool/Estiko

Autor: Lääne-Virumaa Uudised • 23. jaanuar 2024
Jaga lugu
Tere Kadrina Karud
Autor: Ott Arak

Teisipäeva õhtul võitis Eesti korvpalli esiliiga liider Tere Kadrina Karud teisel kohal oleva Tartu Ülikool/Estiko meeskonna võõrsil 84:61 ning jätkab täiseduga.

"Mõlemal meeskonnal oli väga tugeva kaitsega mäng. Lisaks on alati Tartu ülikooli noorkorvpallurid tuntud oma tugeva lauavõitlusega," ütles pärast mängu Tere Kadrina Karud peatreener Jaanus Liivak.

Karude suurim punktitooja oli Joonas Järveläinen 24 punktiga, Anton Davydiuk võttis 12 lauapalli ja Sten Saaremäel andis 7 resultatiivset söötu. Tartlastel viskas Rando Roos 12 punkti ning andis ka 3 resultatiivset söötu, Karl Gustav Jurtsenko noppis 14 lauapalli.

Mäng oli tasavägine kuni 11 minutini ning siis enam tartlased Kadrina meeskonda pidurdada ei suutnud. Tabavate visete protsendid olid mõlemal meeskonnal enam-vähem võrdsed, Kadrina Karud tabasid natukene paremini vaba- ja kahepunktiviskeid. Ka lauapallide statistika oli võrdne aga Kadrina Karud viskasid tänu vastaste pallikaotusele 28 punkti (Tartu meeskond vaid 8) ning olid edukamad kiirrünnakute lõpetajad ja andsid kaks korda rohkem resultatiivseid sööte.

Tere Kadrina Karud ja Tartu Ülikool/Estiko. Fotod Ott Arak.

Reedel 26. jaanuaril kohtuvad Tere Kadrina Karud kodus KK Viimsi II meeskonnaga, kes möödunud reedel kaotas kodus 55:88 Reinar Halliku Korvapallikool/Vinni vald meeskonnale. KK Viimsi II on turniiritabelis ühe võidu ja 13 kaotusega eelviimasel kohal.

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!