• 22.02.24, 14:53

Palmse mõis jagab palmioksi

Paaril viimasel aastal on Palmse mõisa aednikud jaganud mõisa palmimajas kasvavate palmide oksi kogudustele palmipuudepüha eel. Seda traditsiooni jätkatakse ka sel aastal.
Palmse mõis jagab palmioksi
  • Foto: Vivian Lepa
Palm on kasvanud suureks vastu palmimaja kõrget katust ning tüvi viltu ja toestatud. Hea eesmärgi nimel on sobiv hetk oksi kärpida.
23. märtsil kell 12.00 oodatakse koguduste esindajaid Palmse mõisa palmimajja, kus EELK Haljala Püha Mauritiuse koguduse õpetaja Urmas Karileedilt kõlab palmipuudepüha sõnum koos palmiokste õnnistamise palvega ning kaetud on kohvilaud. Huvilised võiksid oma tulekust ette teavitada e-maili aadressil [email protected], siis on teada kui palju oksi ettevalmistada tuleks.

Seotud lood

Uudised
  • 29.01.24, 06:15
Mullistuudio omanik Maie Urbas unistab konkurentidest
Elu on jõudnud sinnamaale, et kolm last on kõik õnnelikult suureks kasvatatud ja saan oma energia panna ainult endale, oma hobidele, töödele ja uutele väljakutsetele. Lisaks on veel lastest abi ka nende asjade korraldamisel, räägib Mullistuudio omanik Maie Urbas.
Uudised
  • 19.01.24, 13:18
Leo Aadel puhub Vanamõisa mõisale elu sisse
Haljala volikogu liige Leo Aadel sai enda sõnul jõuluime osaliseks, kui PRIAlt saabus positiivne rahastusotsus, mis võimaldab alustada talle kuuluva mõisa härrastemaja rekonstrueerimist.
Uudised
  • 19.05.22, 14:13
Välismaised reisiprofid kiitsid Lääne-Virumaad
Euroopa reisiprofessionaalid tutvusid Tourest Hosted Buyer Programme vahendusel Tallinna, Tartu ja Lääne-Virumaa vaatamisväärsustega ning kohtusid kohalike turismiettevõtjatega, et leida uusi koostöövõimalusi. Lääne-Virumaal jäi neil nii mõndagi silma.
Uudised
  • 14.07.21, 07:15
Palmse mõisaproua tahab, et kõigil oleks lõbus
Alates selle aasta algusest juhib Palmse mõisa Janne Kallakmaa, kellele mõisaproua amet polnud ka varem sugugi võõras.
  • ST
Sisuturundus
  • 05.08.24, 10:29
Milline on ettevõtte roll riigikaitses? Coop Pank: reservisti palga säilitamine on hea algus
Eesti riigi julgeolek sõltub igaühe panusest ja ka ettevõtetel on oma osa mängida. Tööandjal on võimalik mitmeti kaasa lüüa, näiteks säilitades reservõppekogunemistel osalejate töötasu, pakkudes reservistidele soodustusi, võimaldades vaba aega või kodust töötamise võimalust, kui elukaaslane on õppekogunemisel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele