Huvilistele jagatakse infot Kastani puiestee tööde kohta

Autor: Lääne-Virumaa Uudised • 15. märts 2024
Jaga lugu
Rekonstrueerimisele minev Kastani puiestee.
Autor: Kristel Mänd

Teisipäeval, 19. märtsil kell 16 toimub Rakvere linnavalitsuses ruumis 114 avalik infotund, kus antakse kõigile huvilistele ülevaade Rakvere linna tänavuse suurima tee-ehituse, lähiajal algava Kastani puiestee remondiga seonduvast.

Infot jagavad ja küsimustele vastavad Rakvere abilinnapea Kert Karus, teedeinsener Lennart Korbe ja ehitaja, OÜ Kivipartner esindajad.

Kastani puiestee uuendatakse kogu ulatuses alates F. G. Adoffi tänavast kuni Karja tänavani. Lisaks remonditakse Karja tänava lõik Kastani puiesteest kuni J. Kunderi tänava ristmikuni (k.a ristmik), ehitatakse J. Kunderi tänavale lõigus Karja kuni Vee tänav kõnnitee, lahendatakse projektiväliselt täiendavalt linnastaadioni ja Kastani puiestee piirdeaed ning ehitatakse Silla tänavale staadioniga piirnevale tänavapoolele seni puudunud kõnnitee. Tööd lõppevad plaani kohaselt 1. septembriks.

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!