Kiireimini käivet kasvatanud tööstus rajab endale Rakverre uue kodu

Autor: Aivar Hundimägi • 25. märts 2024
Ainult tellijale
Jaga lugu
Ettevõttes toimunud ümberkorraldused aitasid kasvatada Rakveres asuva elektroonikatööstuse Electro-Hill Eesti käivet üle kahe korra.
Autor: Electro-Hill

Elektroonikatööstuse Electro-Hill Eesti käive kasvas eelmisel aastal üle kahe korra ning ettevõte oli mullu maakonna kõige kiiremini käivet kasvatanud firma.

Seotud lood

Avaldame alljärgnevalt edetabeli Lääne-Virumaa suuremate ettevõtete müügitulu muutusest 2023. aastal võrreldes 2022. aastaga. Oleme lisanud tabelisse ka võrdluse 4. kvartali kohta.

Lääne-Virumaa Uudised ja Äripäeva Infopank koostavad neli korda aastas Lääne-Virumaa konkurentsiraportit, mis võrdleb maakonda registreeritud ettevõtete kvartalitulemusi ning korra aastas ka majandusaasta aruannete andmeid. Meie valimisi on enam kui 350 ettevõtet, kelle aastakäive ületas kolm aastat tagasi poole miljoni euro piiri. Lisaks oleme valimisse võtnud mujal Eestis registreeritud ettevõtteid, kui neil on Lääne-Virumaal mõni oluline tootmisüksus.

Eelmise aasta käibe muutuse edetabeli koostamisel on võetud aluseks maksuameti andmed, sest suurem osa ettevõtetest ei ole veel jõudnud oma eelmise aasta aruannet avalikustada. Kõige kiiremini käivet kasvatanud Electro-Hill Eesti eelmise aasta aruanne on aga juba avalik ja sellest selgub, et lisaks käibe kasvule suurenes oluliselt ka ettevõtte kasum ning firma soetas endale hoone, kuhu plaanitakse tulevikus kolida tootmine.

Eelmisel aastal teenis elektroonikatööstus puhaskasumit 1,2 miljonit eurot, aasta varem teeniti 130 817. Ettevõtte mullune käive oli 7,1 miljonit eurot.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!