Reform sai riigi neljaks aastaks kindlalt enda kätte

Autor: Aivar Hundimägi • 6. märts 2023
Ainult tellijale
Jaga lugu
EKRE ja keskerakonna valimiskaotus kindlustavad reformierakonnale võimu järgmiseks neljaks aastaks. See aga tekitab Kaja Kallasele uue probleemi, sest nüüd pole kedagi, kes segaks reformil oma valimislubaduste täitmist, kirjutab peatoimetaja Aivar Hundimägi.
Autor: Liis Treimann

Kuna tantsupartnereid on reformierakonnal nüüd jalaga segada, siis sõltub uue valitsusliidu moodustamine sellest, kui palju teevad teised järeleandmisi ja kas reformierakonna juhid soovivad kiirendada mõnes erakonnas toimuvaid muutusi, kirjutab Lääne-Virmaa Uudiste peatoimetaja Aivar Hundimägi

Eestit ootab neli aastat reformierakonna valitsemisperioodi, sest uues riigikogus pole ühtegi realistlikku võimalust luua toimiv valitsusliit ilma oravateta. Reformierakonnal tekib varumeeste pink, millelt uus erakond platsile kutsuda, kui mõni partner hakkab liialt Kaja Kallast segama või reformierakonda varjutama.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!