Hübriidtöö võlud ja valud: kasvab efektiivsus, suureneb eraldatus

Autor: Sigrid Hiis • 28. jaanuar 2024
Ainult tellijale
Jaga lugu
Peresõbraliku tööandja märgise programmi partner Ave Laas sõnab, et juhtide jaoks seisneb väljakutse tegurite haldamises ja hajutamises. Töötajate jaoks muutub üha keerulisemaks oma töö- ja puhkeaja eristamine, mis omakorda tekitab läbipõlemist.
Autor: Erakogu

Üha enam hübriid- ja kaugtööle suunduvad inimesed toovad selle muutusega kaasa ka juhtimiskultuuri muutuse. Kes suudab muutusega kaasas käia ja protsessi käigus paindlikkust luua, on võitja, jagab peresõbaliku tööandja märgise programmi partner Ave Laas.

Anne Laas rääkis hübriidtöö võludest ja valudest konverentsil "Meelerahu 2023". Alljärgnevalt pakume Lääne-Virumaa Uudiste lugejatele võimalust seda ettekannet kuulata.

„Kõik need toredad suvemajad, mida me koroona ajal renoveerisime selliselt, et saaksime seal ka talvel sees elada – inimesed näevad järjest rohkem, et nendes võiks aasta läbi paikneda. Tõsi, meie demograafilised näitajad ütlevad, et toimub suur linnastumine, aga kuskil keegi on hakanud ka teisiti mõtlema. See aga tähendab kaug- ja hübriidtöö veel suuremat rolli,“ räägib Laas.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!