Kristi Saare: nipid kinnisvaraga rikkuse kasvatamiseks

Autor: Jana Saarkoppel • 6. aprill 2024
Ainult tellijale
Jaga lugu
“Isikliku netovara suurendamise esimeseks sammuks saabki olla enda kinnisvara omamine,” rääkis Kristi Saare Taltech Business Foorumil.
Autor: Grete M.Pedak

“Kui sa leiad selle oma niši, leiad võimalusel äripartnerid ja kui suudad ka pankadele tõestada, et saad aru, kuidas üüriäri käib, siis vastus küsimusele, kas kinnisvaraga saab rikkaks, on pigem jah,” ütles investor ja Naisinvestorite Klubi asutaja Kristi Saare Taltech Business Foorumil.

Seotud lood

Saare sõnul on kinnisvara vaieldamatult eestlaste lemmik varaklass ning see mõte kajastub paljude inimeste soovis omada midagi materiaalset – seina, mida silitada, või kohta, kuhu minna, kui elus esineb ootamatusi.

Oma kodu on Saare sõnul tavapäraselt esimene ja üks tähtsamaid samme kinnisvarainvesteeringute maailmas, mis loob aluse, millele edaspidi toetuda, olles ühtlasi oluline kapitali kasvu allikas.

Kas aga hetkel on õige aeg osta kinnisvara? Saare sõnul ei ole kunagi kõiki kolme komponenti – kinnisvara on odav, laenu saab headel tingimustel ning üürid on super kõrged – ühel ajal võimalik rakendada. “Alati on vähemalt üks puudu ja kümme aastat hiljem kõik inimesed kahetsevad, et oleks võinud osta siis, kui oli veel odav,” nentis Saare.

Kinnisvarasse investeerimine on nagu redelil ronimine

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!