Aru Põllumajanduse OÜ: olukord on pinev, ent samas ka põnev

Autor: Gerli Ramler, Äripäeva kaasautor • 26. november 2021
Ainult tellijale
Jaga lugu

"Ühiskonna poolt põllumeestele peale surutavad ootused rohepöörde osas on suured, koondudes sisuliselt lause alla "tehkem rohkem vähemaga”. Ehk siis vähendagem sisendite nagu toitainete ja haigustõrje hulka taimede kasvatamises ning seda olukorras, kus maailmas on viimasel kahel aastal nisu tarbimine ületanud tootmise ja laovarud on viimase viie aasta madalaimas seisus,” räägib Äripäeva Põllumajandustootjate TOPi võitja, Aru Põllumajanduse OÜ arendusjuht Karl Lindam.

Aru Põllumajanduse OÜ tegevjuht Andres Lindam täna konverentsil "Põllumajanduse Äriplaan 2022" Äripäeva Põllumajandustootjate TOPi esikoha auhinda vastu võtmas.

Põllumajandustootjate TOPi esikolmiku moodustasid seekord Aru Põllumajanduse OÜ, Aaspere Agro OÜ ja Voore Farm OÜ. Kõigi kolme ettevõtte esindajad nendivad, et 2020. aasta heade tulemuste aluseks olid suurepärased ilmastikutingimused, mida kahjuks ei saa öelda 2021. aasta kohta.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!