Haljala kool naudib nutiajastut täiega

Autor: Isabella Lahtvee • 24. märts 2023
Ainult tellijale
Jaga lugu
Haljala uues koolis toetab õppetööd kaasaegne tehnoloogia.
Autor: Sten Semjonov

Haljala uues koolimajas on kõik klassid varustatud uute puutetundlikke nutitahvlitega ning kriiditahvlid on saanud ajalooks.

"Nutitahvel annab tunnile väga palju juurde, sest see on ka üks õpetaja põhitöövahenditest. Teadaolevalt on ainult meil ja Rakvere riigigümnaasiumil sellised võimalused, kus kogu kooli klassid on kaetud puutetundlike tahvlitega," rääkis Haljala kooli direktor Ivo Tupits.

Tema sõnul on järgmise 10-15 aasta vaates Haljala kool Rakvere riigigümnaasiumi kõrval Lääne-Virumaal ainus kool, mis tegutseb täiesti uues hoones.

Lisaks räägib Ivo Tupits intervjuus sellest, kuidas asenduspindadel töötamine õpetajaid ja lapsi mõjutas, millised muutused on toimunud õpetajate seas, kuidas on riigigümnaasiumi avamine kooli mõjutanud, kas vallad peaksid õpetajatele maksma toetust ja mida ta ootab uuelt valitsuselt.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!