Liina Randpere: noorena kolasin, nahkmantel seljas, mööda Rakvere keldribaare

Autor: Kristjan Ojang • 17. juuni 2023
Ainult tellijale
Jaga lugu
Saatejuhi töö on Liina Randpere töö, hobi ja armastus
Autor: Erlend Štaub

Lääne-Virumaa Uudiste podcast „Viru Võnked“ portreteerib virulasi, kes on oma erialal teinud suuri tegusid nii Eestis kui ka välismaal. Kolmanda saate külaliseks on armastatud saatejuht Liina Randpere, kes viimastel aastatel on suurest teletööst kõrvale tõmbunud ja keskendunud kolme lapse kasvatamisele. Ometi on Liinal ka tööalaselt uued sihid ning juba sel aastal ootab ta järgmist läbimurret.

Liina Randpere on harjunud tegutsema mitmel rindel. Tema erinevaid töid polegi nii lihtne ühe lausega kokku võtta. Ennekõike tunneme teda teleekraanilt, kuid Liina oli aastaid otse-eetris ka Raadio Uuno hommikuprogrammi saatejuhina, samuti on ta juhtinud mitmeid üritusi, olnud treener ja nüüd üritab läbi lüüa ka ettevõtjana rõivatööstuses.

Ta on osanik Nuckö Fashion OÜ-s, kes valmistab kombesid täiskasvanutele. „See on uus asi, mida tegelikult terves maailmas ei ole,“ räägib Liina. „See algas sellest, et ma väikeste laste emana nägin, kui mõnus ja lihtne on lastel, kes panevad kombe selga ja saavad minna õue. Tundsin, et tahaks endale ka sellist lihtsat ja praktilist riietust. Nüüd on meil firma, mis toodab täiskasvanutele kombesid. Me veel timmime nurki ja pole asja täie hooga käima lükanud, aga sellest suvest või sügisest proovime jalaga ukse lahti lüüa, et jõuda Eesti inimesteni,“ lisab ta.

Liina Randpere lapsepõlv ja kooliaeg möödus Lääne-Virumaal. Lapsena elas ta Porkuni lähedal Käbikuivati külas. „Imeline koht lapsepõlveks, keset metsa,“ meenutab Liina väikest küla. Maaelu idüll haihtus aga hoobilt, kui Randperede perekond tabas traagiline nädal, mida ei sooviks isegi oma vaenlasele.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!