Rakveres tähistatakse isadepäeva kogupereüritusega

Autor: Lääne-Virumaa Uudised • 1. november 2023
Jaga lugu
Fotomeenutus eelmisel aastal Rakveres toimunud isadepäeva tähistamisest.
Autor: Kaitseliidu Viru malev

Pühapäeval, 12. novembril toimub Rakvere Spordihallis (Kastani pst 12) ja selle ümbruses isadepäeva kogupereüritus „Paps ja laps", mille korraldavad Kaitseliidu Viru malev ja Rakvere spordikeskus.

Meeleolukas programm vältab kella 11-16ni. Põnevaid tegevusi toimub kõikidele nii majas sees kui väljas ja kõik tegevused on tasuta.

„Me teeme seda jälle! Mullune isadepäevaüritus oli väga populaarne, seda külastas hinnanguliselt 2000 inimest. Loodame sama suurt huvi selgi aastal ja ootame külastajaid nii Lääne-Virumaalt kui kaugemalt,“ sõnas Rakvere spordikeskuse juht Ave Sats pressiteate vahendusel.

Lisaks korraldajatele osalevad sündmusel politsei- ja piirivalveamet, päästeamet, 1. jalaväebrigaad ja liitlased. Kastani puiesteel saab uudistada rasketehnikat, spordikeskuse parklas näeb märulivarustust, põllutöömasinaid ja palju muud põnevat ning kohal on ka politseikoerad.

Spordikeskuse hoones tutvustavad oma tegevusi Kaitseliidu Noored Kotkad, naiskodukaitsjad, kodutütarde Viru ringkonna noored, Punane Rist ja paljud teised.

Temaatilisi töötubasid korraldavad keemiateater, JJ Street Tants ja Jeld-Wen Eesti AS, kaasa lööb Rakvere avatud noortekeskus, ringi liiguvad mitmed maskotid. Lapsed saavad lustida batuudil, osavust testida korvapallis ja maskottidega sporti teha.

Seoses isadepäeva tähistamisega on Rakvere spordikeskuse ümbruses liiklus 12. novembril ajutiselt ümberkorraldatud. Kella 08.00 kuni 19.00ni on suletud spordikeskuse Kastani pst poolne lõik, samuti ei saa liigelda spordikeskuse ja staadioni ääres Spordi tänava lõigul. Korraldajad paluvad mõistvat suhtumist ja soovitavad spordikeskuseni liikuda sel päeval jala, parkides auto eelnevalt kesklinna lähistele.

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!