Roela sai apteegi mitme õnneliku juhuse tõttu

Autor: Rahel Lepp • 8. jaanuar 2024
Ainult tellijale
Jaga lugu
Roela apteegis teenindavad kliente Viivi Lindma (vasakult), Regle-Teele Raja ja Anu Lepasepp.
Autor: Rahel Lepp

Alates detsembrist on Roela rahvas mitte ainult Grossi poe ja apteegi võrra, vaid ka kolme särtsaka apteekri võrra rikkam! Kes nad on, kuidas sattusid selle ameti peale, mis tõi neid Roelasse ja mis inimtõug üldse apteekrid on, rääkis kolmik – Anu Lepasepp, Viivi Lindma ja Regle-Teele Raja – jaanuari esimesel tööpäeval.

Kõik kolm on töötanud ka linnaapteegis ja tunnistasid, et maal on suhtumine apteekrisse hoopis teistsugune ning maainimestega töötamine on lust. Näiteks linnas juhtub seda, et oma paha tuju valatakse apteekri peal välja. “Meid kõiki on kliendid algusaegadel suutnud nutma ajada,” tunnistasid Roela apteekrid.

Seotud lood

“Roelas apteegi avamisega täitsin oma suure unistuse – omada kunagi maa-apteeki,” sõnas selle omanik Anu Lepasepp (33), kes oma nooruse ja roosaka juuksepahmakaga ei täida sugugi inimeste ootusi, milline peaks välja nägema üks apteegipidaja. Ometi on Roela apteek Anul juba kolmas. “Ega ma uskunud, et maa-apteegi unistus nii kiiresti täide läheb,” tunnistas naine. Soodsate asjaolude kokkusattumisel aga täpselt nii juhtus.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!